Han elsker pastagryte med karbonadedeig. Og siden han syns den er så god, tenkte jeg den fortjente å komme frem i et eget innlegg, med oppskrift og det hele :)
Pastagryte med karbonadedeig
Ca 14 porsjoner
Du trenger:
400 gr karbonadedeig
1 løk
1 squash
5 tomater
5 gulrøtter
2 dl grønne linser(eller en boks ferdig utvannede)
125 gr tomatpuré (de små hermetiske boksene er 125 gr)
1 liten boks sjampinjong
1 liten boks sjampinjong
250 gr fullkornspasta (jeg bruker pastaskruer, men alt fungerer)
Ca 1 og 1/2 l vann
1/2 ts chillipulver
1/2 ts malt koriander
2 ss rapsolje
)eventuelt litt kruspersille, koriander eller andre friske urter etter smak, jeg hadde også ca 1 dl asparges-bønner etter vår middag jeg hadde i)
Skrell og finhakk løken, skrell og del gulrøttene i terninger på ca 1/2 cm. Vask og del tomatene og squashen.
Varm oljen i kjelen, ha i krydder og løk. surr til løken er blank.
Ha i karbonadedeigen og brun den lett og ha i tomatpureen og hell over vann.
Vent til det koker opp. ha i resten av ingrediensene og kok til pastaen er al dente og gulrøttene er møre.
Kjør i blender til konsistensen er passe. del i porsjoner og frys :)
Jeg hadde i basilikum og kruspersille, jeg venter med de friske urtene til jeg kjører det i blenderen.
Håper det er flere av de små håpefulle som syns denne gryta er god :)
)eventuelt litt kruspersille, koriander eller andre friske urter etter smak, jeg hadde også ca 1 dl asparges-bønner etter vår middag jeg hadde i)
Skrell og finhakk løken, skrell og del gulrøttene i terninger på ca 1/2 cm. Vask og del tomatene og squashen.
Varm oljen i kjelen, ha i krydder og løk. surr til løken er blank.
Ha i karbonadedeigen og brun den lett og ha i tomatpureen og hell over vann.
Vent til det koker opp. ha i resten av ingrediensene og kok til pastaen er al dente og gulrøttene er møre.
Kjør i blender til konsistensen er passe. del i porsjoner og frys :)
Jeg hadde i basilikum og kruspersille, jeg venter med de friske urtene til jeg kjører det i blenderen.
Håper det er flere av de små håpefulle som syns denne gryta er god :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar